Tasuta kuulutused

Saara Aalto: Siistiä esiintyä suuren maailman tyyliin (0)

FIN Yle Uutiset 1 nädalat tagasi 57

Laulaja Saara Aalto kertoi ennen konserttiaan olevansa erityisen innoissaan lauantai-illan Helsinki Areenan keikasta, koska kyseessä on hänen ensimmäinen Areena-konserttinsa, se on loppuunmyyty ja Aalto on saanut itse valita esittämänsä kappaleet.

– Kun on vetänyt niitä pienillä lavoilla viimeiset vuodet, niin onhan se nyt niin siistiä olla täällä, Aalto sanoi ennen konsertin alkua.

Aalto kertoo, että hän ei ole jännittäjätyyppiä ja hallitsee hermonsa.

– Olen tosi hyvä keskittyjä. Luotan itseeni ja sanon aina itse itselleni: ”Saara sä pärjäät”. Vaikka lava on isompi, niin se on silti samaa (laulajan) työtä.

Areenan lavarakennelma vastaa Aallon mielestä suuren maailman tyyliä, vaikkei aivan kaikkia elementtejä, kuten vaikkapa hänen toivomiaan hissejä sinne saatu.

Aalto sanoo kokeneensa kasvaneen julkisuuden myötä, että omasta tyylistä kannattaa pitää kiinni.

– Tee omaa juttua, koska sillä sinä sitten erotut, ei kannata yrittää olla kukaan muu, Aalto muistutti.

Aalto unelmoi tällä hetkellä siitä, että uusia kappaleita saataisiin julkaistua pian. Viiden vuoden päästä hän toivoo voivansa tehdä musiikkia ja keikkailla kuten nytkin, mutta isommassa mittakaavassa.

– Haluaisin nähdä maailmaa ja esiintyä joka puolella. Uskaltaminen, heittäytyminen ja unelmien etsiminen ovat asioita, joihin haluan kannustaa, ei saa luovuttaa, suomalaisella sisulla vaan, Aalto sanoo.

Saara Aalto
Saara AaltoYle
Loe kogu uudist - Yle Uutiset Tagasi uudistesse
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata.
Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Kommentaarid (0)

Kommentaari lisamine...
Palun sisesta nimi Palun sisesta kommentaar VIGA